Avensia är ett ledande expertföretag inom modern handel. Med erfarenhet från hundratals större e-handelsprojekt hjälper vi inte bara våra kunder med implementering av system utan även med strategisk rådgivning och affärsutveckling inom digital handel. 

Tillsammans definierar vi modern handel. Vi utvecklar tillsammans med våra kunder digitala handelslösningar som tar höjd för framtidens utmaningar och konsumenters förväntningar. 

 

Varför Avensia? 

  • Kombinerar strategisk rådgivning inom handel med teknisk e-handels-kompetens  
  • Paketerad erfarenhet från hundratals projekt och 20+ års best practices i ramverket Storefront Nitro, vilket ger  våra kunders digitala infrastruktur användarvänlighet, flexibilitetprestanda  och kundupplevelse i rldsklasssamt en låg systemägarkostnad. 
  • En välpaketerad leverans minimerar risker och ger en kort time-to-valueEn färdig e-handelslösningkan levereras på under 30 dagar. 
  • Vi har fokuserat på  e-handel i mer än 20 år. Med 250 e-handelsexperter och många av de ledande e-handlarna i Norden som kunder erbjuder vi en stark och kunnig e-handels-community som bygger framtidens moderna handel. 

 

Episerver och Storefront Nitro är idag en vinnande kombination hos många ledande retailers - läs mer om några av dem nedan.

Eller boka ett möte, så berättar vi mer om hur Avensia kan hjälpa ditt företag att bli branschledande. Lämna din kontaktinformation, så hör jag av mig!