Organisation och digital kompetens

 

Digital transformation kräver strategisk och digital kompetens. För att vara konkurrenskraftig idag krävs effektiva team och moderna arbetsprocesser. Med rätt kompetens bakom spakarna i den digitala transformationen ger du ditt företag möjlighet att kommunicera med kunder på ett sätt som överträffar deras förväntan. 

Vi erbjuder organisationsanalyser för att säkra er framtida position genom effektiva arbetsprocesser. Vi genomför även kompetenskartläggningar utifrån ett modernt försäljning- och marknadsföringsperspektiv, där flera delar ingår, såsom e-handel, CRM, marknadsföring och social media.

Vi säkerställer även att rätt förutsättningar i humankapital och omställningsförmåga finns på plats, och kartlägger behovet av e-handelskompetens i en behovsanalys. Vi arbetar givetvis även löpande med kompetensöverföring för att bygga kunskap hos individer som behöver coachning under en period.

När vi specificerat de kompetenser och roller som behövs i er verksamhet hjälper vi till med kandidatutvärdering för digitala roller för att säkra att rätt kompetens hamnar på rätt plats.

Interimsuppdrag

Behöver du komma igång med dina initiativ redan idag? Vi har konsulter redo för uppdrag som:  CDO, Digital chef, CRM-chef, Försäljningschef, Marknadsdirektör, E-handelschef, E-commerce manager, Konverteringsspecialist, Performance Marketing, Digital specialist, Master data management, Innovationschef, Digital marketing manager, Online merchandiser osv. Självklart kan vi även skräddarsy uppdrag enligt ditt företags specifika behov. 

Vill du veta mer om vårt erbjudande inom Organisation och digital kompetens? Kontakta oss!